De inhoud van de website

Plesk biedt verschillende methoden om uw website te bouwen en hier de informatie aan toe te voegen die u wilt delen (tekst, afbeeldingen, video's, enzovoorts):

  • Via hulpprogramma's voor het bouwen en beheren van websites. Als u nog niet over een website beschikt, overweeg dan om er zelf een op te zetten met een hulpprogramma voor het maken, bewerken en publiceren van websites. U kunt dit zelfs doen als u niet over programmeer- of ontwerpvaardigheden beschikt. De beste hulpprogramma's van dit type zijn de volgende:
    • Presence Builder - een website-editor die in Hostingbeheer is geïntegreerd.
    • Contentmanagementsystemen (CMS) - webtoepassingen voor het bouwen en bewerken van websites.
  • U kunt een bestaande website naar uw hostingaccount uploaden met behulp van een van de volgende methoden:
    • FTP-programma.U kunt een gratis FTP-programma downloaden vanaf internet. Als u Windows gebruikt kunt u ook gebruik maken van de Windows Verkenner. Hiermee krijgt u toegang tot uw map op de hosting-server om uw bestanden te beheren. Als u met andere mensen samenwerkt bij het beheer van uw website (zoals programmeurs of ontwerpers), dan kunt u hen ook toegang tot uw map geven via FTP zodat zij zelf de website kunnen bewerken.
    • Bestandsbeheer. Een hulpprogramma voor het uploaden en beheren van de bestanden en mappen van de website via Plesk in uw browser.

Verder in deze sectie:

Presence Builder

Contentmanagementsystemen

Bestanden uploaden via FTP

Bestanden uploaden met bestandbeheer

Toegangsrechten voor bestanden en mappen instellen

Websites bijwerken via Git